Ring mig opKom og besøg osBestil gratis brochureTilmeld dig

Kunst

“When I say artist I mean the one who is building things. Some with a brush, some with a shovel, some choose a pen.”

På Roskilde Festival Højskole eksperimenterer vi med forskellige kunstneriske metoder og stilarter i frembringelsen af egne værker, og vi lader os inspirere ved at se på kunstens skiftende historiske betydning, og vi undersøger dens rolle i en global samtidskontekst.

Højskolen og området giver et helt særligt frirum og nye muligheder for at udforske kunstens rolle i det urbane miljø tæt på festivalen, Roskilde og København.

Sammen med Roskilde Festival skal vi arbejde med det finurlige, det eksplosive, det provokerende og det skæve – det der flytter mennesker.

Kom indenfor

På RoFH vil vi vildt gerne invitere dig ud og opleve højskolen i den kreative bydel Musicon, tæt på festivalen og tæt på København. Ring til os på +45 3132 5321 eller book en rundvisning her.

Få tilsendt brochure om kunst

Klik her og bestil vores brochure og se hvilket frirum og nye muligheder der venter dig på et højskoleophold på 4, 6 eller 10 måneder.

En kreativ højskole

Vi har hovedfagene i Art Lab, og i side- og valgfag finder nye kunstneriske redskaber og inspiration i blandt andet grafisk design, moderne kultur og poesi. Udvid din kunstneriske platform og udfordr dig selv ved at kombinere Art Lab med et hovedfag i maker eller musik.