Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig

Ledelse

Bliv en dygtig leder med fokus på kultur, fællesskab og frivillige. Med hovedfag i ledelse udvikler du dig som kulturleder og træner dit personlige lederskab.

God ledelse handler om fællesskab og kreative, personlige egenskaber. Med hovedfag i ledelse på Roskilde Festival Højskole arbejder vi med din personlige udvikling, giver dig værktøjer til at skabe nye fællesskaber og en arena til at lede i praksis.

I alle hovedfag på Roskilde Festival Højskole får du erfaring med projektledelse. For at blive en nytænkende og kreativ leder, anbefaler vi derfor at kombinere et hovedfag i ledelse med et hovedfag i eksempelvis musik, kunst eller maker.

Her er vores fag i ledelse

Vores hovedfag i ledelse hedder Eventledelse, Projektledelse, Kulturstarter og Roskilde Leadership. Derudover har du muligheden for at supplere med en række side- og valgfag i music management, projektledelse, retorik, filosofi og medier.

Vi vil gerne møde dig!

På RoFH vil vi gerne invitere dig på besøg og fortælle mere om vores palette af fag i ledelse. Vi betaler din transport.
Ring til os på +45 3132 5321 eller book en rundvisning her.

Få tilsendt materiale

Klik her og bestil vores materiale og læs mere om ledelse og hvordan du kan få et unikt højskoleophold, hvor du bliver bedre til at gå forrest – sammen med andre.