Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig

Maker

Drømmer du om en fremtid, hvor du både bruger hænderne og hovedet? En fremtid hvor du arbejder med kreative håndværksprojekter og er med til at skabe nye bæredygtige løsninger?

På Roskilde Festival Højskoles maker-fag er din hverdag fyldt med godt håndværk og bæredygtige projekter. I vores værksteder og makerspace vil du fordybe dig arbejdet med forskellige materialer og særligt med træ og genbrugsmaterialer.

Som maker på Roskilde Festival Højskole får du din helt egen legeplads, hvor du undersøger, udvikler og tester dine idéer – for til sidst at vække dem til live.

Du kommer til at udvikle dine kompetencer sammen med andre ligesindede, samtidigt med at du får kastet lys over hvilken retning du vil bevæge dig i fremtiden.

Maker-fagene

Udover hovedfaget Wood Lab har du mulighed for at vælge digital maker og robotteknologi som side- og valgfag.

Besøg os

Vi vil meget gerne invitere på rundvisning og vise dig landets eneste håndværkshøjskole, hvor vi sammen med Roskilde Festival får de bedste rammer for at skabe noget nyt. Vi betaler transporten. Ring til os på +45 3132 5321 eller book en rundvisning her.

Få tilsendt vores materiale

Klik her og bestil vores materiale og se dine muligheder for et højskoleophold med de bedste fag, de vildeste oplevelser og nye fællesskaber, tæt på festivalpladsen og tæt på København.