Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig

Medie-højskole

Få praktisk erfaring inden for journalistisk formidling, tværmedialitet, strategisk kommunikation og grafisk design med hovedfag i medier på Roskilde Festival Højskole.

Er du interesseret i mediebranchen, og kunne du tænke dig at få erfaring med at producere film, skrive fængende anmeldelser eller reportager, lave lækkert grafisk design og udforme slagkraftige kampagner?

Roskilde Festival Højskole er Danmarks nye mediehøjskole, hvor visuel kommunikation, dokumentarisme, medieproduktion og -ledelse er i fokus.

På højskolen tager vi afsæt i Roskilde Festivals værdier og sætter rammerne for, at du kan udvikle dig som menneske og formidler med solid praktisk erfaring. Derfor kan du kombinere et fag i medier med kunst eller forandring.

Vælg mellem mindst seks mediefag

Udover vores hovedfag i Podcast, Film og Medieproduktion og journalistik tilbyder vi også sidefag i storytelling og strategisk kommunikation og marketing samt valgfag i grafisk design og populærkultur. Klik her og se alle fag.

Besøg os

Vi vil gerne invitere på besøg og vise dig landets nye mediehøjskole, hvor vi sammen med Roskilde Festival skaber de bedste rammer.
Vi betaler din transport. Ring til os på +45 3132 5321 eller book en rundvisning her.

Få tilsendt vores materiale

Klik her og bestil vores materiale og se dine muligheder for et højskoleophold med de bedste fag, de vildeste oplevelser og nye fællesskaber, tæt på festivalpladsen og tæt på København.