Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig

Højskolefuld afmusik

Fordyb dig i en verden af musik på Roskilde Festival Højskole, og styrk din musikalske profil som musiker, sangskriver og producer.

I musikfagene skriver, komponerer og analyserer vi sange, og du får mulighed for at folde dig ud i vores helt nye og unikke musikalske rammer i Roskilde og i samarbejde med Roskilde Festival.

Roskilde Festival Højskole er ikke kun en musikhøjskole med musikkurser. Vi tilbyder en bred vifte af værdier og fagligheder, der udvikler dig som person og menneske. Du kan eksempelvis kombinere et musikfag på højskolen med et hovedfag i design eller ledelse.

Mange fag relateret til musik og musikbranchen

Udover hovedfagene Sangskriver og Elektronisk sangskriver kan du vælge side- og valgfag i music management, marketing og medier, elektronisk musikproduktion, filmmusik, sammenspil, sangundervisning og kor.

Besøg os

Vi vil vildt gerne invitere på besøg her på Roskilde Festival Højskole og vise dig Danmarks nye musikhøjskole. Vi betaler din transport.
Ring til os på +45 3132 5321 eller book en rundvisning her.

Få tilsendt vores materiale

Klik her og bestil vores materiale og oplev hvorfor vi sammen med Roskilde Festival skaber dit livs højskoleophold med musik, sangskrivning og produktion.