Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig

PolitikAktivisme Højskole

Sæt skub i verden og lær, hvordan vi skaber forandring i hovedfagene Kulturstarter og Social iværksætter.

Politik er andet og mere end folketingsvalg og etablerede politiske partier. I politikfagene på RoFH anskuer vi politik med et aktivistisk udgangspunkt og med et kulturpolitisk aspekt, for at møde folk og forandre verden, der hvor folk rent faktisk er. I en moderne verden hvor vi bliver bombarderet af nyheder og politiske budskaber, kræver det en innovativ tilgang, iværksætterånd og gode samarbejder at gøre en forskel.

I Kulturstarter og Social iværksætter får du redskaberne til at ændre verden gennem kulturprodukter, oplevelser og kampagner. Du kommer ud i verden og prøver at skubbe til holdninger i samarbejde med NGO’er, kulturindustrien, aktivistiske grupper og græsrodsmiljøer, når vi rykker undervisningen fra klasselokalet ud til festivaler, happenings, kulturevents og meget mere.

Her er fagene i politik og aktivisme

Du kan vælge hovedfagene Kulturstarter og Social iværksætter og samtidig have mulighed for at vælge side- og valgfag i projektledelse og aktivisme, international politik, retorik, filosofi og strategisk kommunikation.

Du kan vælge at kombinere et af politikfagene med eksempelvis et hovedfag i kunst, ledelse eller medier.

Kom indenfor

På RoFH vil vi vildt gerne invitere dig på besøg på højskolen i Roskilde, tæt på festivalen og tæt på København. Vi betaler transporten.
Ring til os på +45 3132 5321 eller book en rundvisning her.

Få tilsendt materiale

Klik her og bestil vores materiale og se mulighederne for et helt særligt højskoleophold på 4, 6 eller 10 måneder, hvor vi sammen skal ændre verden – i det store og i det små.