Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Anders Brogaard

Underviser i sommerkurset Kultur- og musikentreprenør

Anders har en forkærlighed for små kulturforeninger med store ambitioner. Han har blandt andet arbejdet som kommunikationsansvarlig for Alive Festival, er co-founder af Thy Music Collective, har arbejdet for Frontløberne og været udøvende musiker og manager for eget band i et lille årti.

Anders er cand.mag. i Dansk fra Københavns Universitet, og med en tværfaglig profil i kommunikation, retorik og sprogpsykologi har han en særlig interesse for holistiske perspektiver på strategisk kommunikation, kreativ samskabelse og empatisk projektledelse.

”Som mennesker forstår vi os selv og verden igennem fortællinger, og derfor er eksistentielle overvejelser om, hvem vi er, og hvad vi drømmer om, også grundstenen i ethvert musik- og kulturprojekt. Uanset om man er artist, festivalarrangør, booker eller manager, handler det om at skelne substans fra overflade og at skabe en stærk identitet med et sammenhængende udtryk. Min ambition er at gøre projektudvikling levende og håndgribeligt og at klæde kursisterne på til at arbejde reflekteret og systematisk med processen fra idé til virkelighed.”