Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Aya Mortag Freund

Fag på RoFH: Ledelse, Ro på, Events i kontekst m.m.

Aya underviser i ledelsesfagene på højskolen og leder højskolens projekt på Roskilde Festival. I sin undervisning inddrager hun elementer fra sociologien og psykologien samt teorier om kommunikation, ledelse og adfærd, som hun kombinerer med erfaringer fra sine mange år som projektleder i staten og frivillig leder på Roskilde Festival.

Hun underviser derfor også i redskaber til projektarbejde, og alt gøres ud fra devisen om at vi skal forstå ledelse som et håndværk, der skal trænes gennem erfaring.

Aya er uddannet sociolog fra Aalborg Universitet i 2009 og har skrevet Ph D om anerkendelse og forhandling af identitet. Hun har før sin ansættelse på højskolen arbejdet i ni år i staten som projektleder, underviser og rådgiver på forskellige områder indenfor forebyggelse.

Siden 2004 har hun været frivillig på Roskilde festivalen, først som Crowd Safety på Orange Scene og fra 2013 som del af det opsøgende team ‘Social Workers’. I sommeren 2019 blev hun teamleder for Social Workers, og er det stadig.

Aya har deltaget i udviklingen af flere projekter og indsatser på RF med fokus på adfærd, heriblandt Orange Together og underviser og opkvalificerer andre frivillige omkring kriser, sociale relationer, adfærd og trivsel.