Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig

Christian M. Carlsen

Fag på RoFH: Rap

Født colombianer men nu dansk statsborger med et bankende hjerte for rap musik. Christian M. Carlsen har i halvdelen af sit liv dedikeret største delen af min tid til rap – ikke bare rytme og poesi, men også hvordan man formidler den videre til lytteren, så det bliver relevant og interessant. Han søger altid den positive vinkel med min kompetencer så alle kan gå fra med en god oplevelse.

Fra at rappe med venner efter fodboldtræning til pludselig at stå og freestyle battle foran flere hundrede mennesker til MC’s Fight Night. Christian har underholdt med comedy rap i over 12 år rundt i hele landet, til private arrangementer og for virksomheder. Til dagligt er Christian vært på Museum Ragnarock, hvor han også laver rap-workshops for folkeskoler og gymnasier.

Igennem sin tid har Christian også skabt en del hiphop-events, hvor fokus altid har været at give nye kunstnere en chance for at komme op på en scene. I to år lavede Christian hiphop festivalen BoomBlaStar på Gimle, og han er medstifter af hiphop-spillestedet GADEPLAN som finder sted på Paramount Roskilde.

Christian tager sin erfaringer som rap-underviser og rap-coach med ind på Roskilde Festival Højskole, hvor eleverne kan lære at udtrykke sig igennem rap-musikken, men vigtigst af alt, så de kan overføre den selvtillid rap giver til deres personlige udvikling.