Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Freja Borg Drabæk

Fag på RoFH: Urban farming, Meningsskaber, Aktivisme, Identitet, Køn, Grøn iværksætter

Freja underviser i de politiske fag på højskolen. Som uddannet antropolog og geograf har hun en tværfaglig viden om, hvordan mennesker, natur og politik hænger sammen. I Frejas fag kommer fokus til at være på klima, bæredygtighed og kreativt samfundsfag, men også på ulighed, privilegier, intersektionalitet og queerfeminisme. Hun har været med til at skabe talrige kampagner og politiske events og tror på at individet kan skabe forandring i verden. Freja har også certifikat i Permakultultur og er meget involveret i den grønne omstilling af hvordan vi dyrker jorden. Hun har arbejdet på blandt andet Krogerup Højskole og Ollerup Højskole samt Mellemfolkeligt Samvirke og er aktiv i et hav af aktivistiske grupper og organisationer.

Når Freja ikke er optaget af at skabe forandring i verden, så er hun gerne ude og være fysisk aktiv. Hun løber et par gange om ugen og deltog i Palestine Marathon i Bethlehem 2016. Freja sætter stor pris på at være i naturen; i skov, på ski, med vandre- eller klatresko på og så har hun været søspejder siden hun var 8 år.

”Jeg ønsker at give eleverne en tro på dem selv og på deres evner til at gå ud og gøre en forskel i verden. Vi skal blive klogere sammen og vi skal udføre projekter konkret på højskolen og som også rækker ud i det virkelige samfund”