Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Oliver Christopher Young

Fag på RoFH: Visuals, Ableton, underviser også i Yoga om morgenen

Hvad er det at være et menneske? Hvordan møder vi verden og hvad møder vi den med? Hvordan kan vi gennem forskellige æstetiske former røre ved og interagere med verden; både som den er nu, men også som vi fremtidigt gerne vil se den?

Dette er spørgsmål Oliver Young stiller med et mix af kunstneriske udforskende og eksistentielt undersøgende fag. Både fire år på lyd designer uddannelsen Sonic College og som udøvende artist har Oliver arbejdet aktivt i branchen og live.

Men det at skabe skal ikke bare handle om at lave et produkt. Oliver siger:

“Vi kan alle lave … noget. Hvad end det er musik, visuals, maleri eller noget vilkårligt andet, som falder inde for den kunstneriske palette, så kan vi det alle. Og det vil man opleve på højskolen – at verden ikke er umulig, at mulighederne er rige, og at når man sætter sit hovede for det, så kan man, hvad man ønsker. Men det vi også gerne vil her er at spørge jer, hvorfor i skaber og hvad i gerne vil skabe til. Hvilken verden vil i gerne se? Og hvad kan jeres kunst, jeres musik, jeres fællesskaber, jeres person deri? Skaber vi – skaber JEG – den verden, som jeg drømmer om? Et svært spørgsmål, men et nødvendigt spørgsmål, som jeg håber vi kan komme nærmere og undersøge her på højskolen.”