Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Digital Maker

Drømmer androider om elektriske får?

Stikord: interaktionsdesign, arduino, programmering, analog elektronik, sensorer, robotter, 3d-print, rapid prototyping, physical computing

Hvad er Digital Maker på Roskilde Festival Højskole?

Digital Maker bygger vi bro mellem den fysiske verden og den digitale. Ved hjælp af basal programmering, håndværkersnilde, nysgerrighed og et enkelt gran galskab, går vi på opdagelse i den digitale makerkultur. På Digital Maker er der ingen idé, der er for syret, simpel eller sublim  – her er vi lige dele Storm P og Steve Jobs.

Du bliver klædt på til at realisere dine digitale idéer. Faget er for alle, der er nysgerrige på hvordan man kan styre lyset i sit værelse med et stykke trylledej, eller hvordan man laver et intelligent vandingssystem til sin altankasse. Vil du køre race med selvkørende robotter, eller vil du bygge trappen i Mellemrummet om til en interaktiv DJ-pult? Her er det vitterligt kun fantasien (og din materialekonto), der sætter grænser.

Digital Maker arbejder vi med teknologi i praksis. Vi skal bygge, programmere og svinge i pendulfart frem og tilbage mellem tegnebrættet og manégen. Men vi skal ud på den store scene og ud i lokalområdet, hvor vi samarbejder med vores naboer på bl.a. Rockmuseet og Orange Makerspace.

Kom og hør mere

Har du spørgsmål til faget Digital Maker på højskolen, kan du altid sende os en mail på kontakt@rofh.dkVi giver også meget gerne en rundvisning, hvor du kan se højskolen og høre mere om design og teknologi samt andre fag.