Ring mig opBook en rundvisningBestil gratis brochureTilmeld dig

Digt

Ord og udtryk

Hvad er Digt?

‘Digt’ handler om at udvide vores horisont inden for tekstens mange afkroge.

Vi skal læse og forstå hvordan digtere med få ord kan udtrykke en verden af følelser om kærlighed, livet, døden eller hverdagens indhold. De helt store eksistentielle emner blandet med de helt jordnære. Vi skal læse internetdigte og klassiske digte, og så skal vi selv prøve kræfter med at skrive digte under forskellige tematikker, der kan blive til en lille digtsamling med disse konkrete overskrifter.

‘Digt’ henvender sig til alle, der har lyst til at udtrykke sig på tekst. Og alle der har lyst til at læse digte og diskutere dem.

I faget kommer der ikke til at være noget der er rigtigt eller forkert skrevet. Vi vil forsøge at analysere os frem til, hvordan man kan udtrykke sig klart og tydeligt og rent faktisk skrive det, man gerne vil udtrykke.

Undervisningen er indrettet i tematikker, som ændrer sig for hver uge. Vi læser og skriver inden for temaerne for at udfordre vores evne til at læse og skrive digte med forskelligt afsæt. I får tid til at gennemgå hinandens tekster, analysere dem og komme med konstruktiv feedback.