Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Eleverne på filmholdet på Roskilde Festival Højskole har skabt 10 kortfilmsdokumentarer inspireret af temaet for Talk Town. Hver film er produceret helt individuelt af den enkelte elev fra idé til postproduktion. Undervisningen er en del af Everyday Project i samarbejde med dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX.

Relatable

En film af Ane Hartvig Axelsen

En film om Julie, der gerne vil optræde med et eksistentielt digt, hun har skrevet, til skolens open mic. Håbet er at blive relateret til og ikke længere føle sig alene med disse tanker.

Historien om Club La Santa

En film af Simon Winther Dreisler

Dokumentaren handler om historien om Club La Santa, som er en dansk rejsendestination der bringer danskere sammen gennem sport, på tværs af køn og alder. Dokumentaren arbejder med faktaen og følelsen af feriestedet gennem et interview.

En snak om køn og ligestilling

En film af Cecilie Jørgensen

En snak om… køn & ligestilling er en film, hvor der er plads til den åbne samtale. villads & prince besvarer problemstillinger, hvor de senere hen kommer frem til en mere personlig problemstilling

Rodløs

Ulrikke har fundet den perfekte lejlighed. Mellem flyttekasser og at skulle forlade barndomshjemmet, forsøger hun at skabe en mening i alt rodet. Alt imens flyver eksistentielle tanker om, hvor hun kommer fra, og hvor hun skal hen.

Sjálfsfróun (Masturbation)

A film by Góa Gunnarsdóttir

A cultural research of why the subject about masturbation has been and continues to be a taboo in our society. The film consists an interview with the icelandic sexologist Sigga Dögg and a few groups of young adults from Iceland, Denmark and USA.

Rotteaftalen

En film af Karl Moos Bille & Jeppe Rasmussen

Rotteaftalen undersøger satire som genre. gennem videodagbøger fra udviklingen af et satirisk talkshow, vises to unge drenges refleksioner om satirisk etik.

Vi bor sammen

En film af Maja Høyrup Nielsen

En film om det at bo intensivt sammen mange mennesker og få dagligdagen til at fungere.

Et portræt af Asger - vicevært i Musicon

En film af Maria Sode

Kend Asger og få en forståelse for Musicon på få minutter. Oplev en kreativ bydel i udvikling.

Det samme regn som drukner rotten gror dens hø

En film af Robin Olofsen

Filmen kommer helt tæt på lotte som er en kvindelig skadedyrsbekæmper og hvilke problematikker hun har mødt ved at arbejde i hendes fag.