Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Visuals


Hvad er Visuals på Roskilde Festival Højskole?

Sidefaget Visuals udforsker det visuelle i kombination med det auditive. Vi skal arbejde med og lære hvordan man sætter visuelt materiale sammen med lyd i forbindelse med både koncerter, events og installationer.

Vi skal lære det tekniske i, hvordan man både på en computer og analogt laver Visuals og får dem til at reagere på og interagere med lyd. På den æstetiske/kreative side skal vi undersøge, hvordan vi får nye udtryk frem, som både støtter, udfordrer og udvikler den lydlige oplevelse.

Vi skal også diskutere og undersøge hvad det visuel gør ved en oplevelse, og hvordan det visuelle er med til at skabe og styrke en fortælling.

Du bliver i løbet af fagets forløb lært alt, hvad der skal til, for kompetent at kunne tage opgaver i Visuals-industrien bagefter, hvad end det handler om koncerter, spillesteder, installationer eller andet.

I samarbejde med skolens partnere vil man under forløbet udkommer med sine produkter på og arbejde med konkrete sager fra SPOT Festival og Talk Town, og så slutter vi af med et projekt på Roskilde Festival.