Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig

Forandring

Sæt skub i verden og lær, hvordan vi skaber forandring i Urban farming, Debattør, Antropocæn aktivisme, Klimaforandrer og Grøn iværksætter.

Forandring kræver mere end folketingsvalg og etablerede politiske partier. I forandring på RoFH anskuer vi verden omkring os med et aktivistisk udgangspunkt og med et kulturpolitisk aspekt for at møde folk og forandre verden, der hvor folk rent faktisk er. I en moderne verden hvor vi bliver bombarderet af nyheder og politiske budskaber, kræver det en innovativ tilgang, iværksætterånd og gode samarbejder at gøre en forskel.

I forandringsfagene du redskaberne til at ændre verden gennem konkrete redskaber som urban gardening, kulturprodukter og klimakampagner. Du kommer ud i verden og prøver at skubbe til holdninger i samarbejde med NGO’er, kulturindustrien, aktivistiske grupper og græsrodsmiljøer, når vi rykker undervisningen fra klasselokalet ud til festivaler, happenings, kulturevents og meget mere.

Her er fagene i forandring og aktivisme

På Roskilde Festival Højskole kan du vælge sidefagene Urban farming, Naturkritik, Antropocæn aktivisme, Debattør, Klimaforandrer og Grøn iværksætter samt valgfag i køn og populærkultur.

Du kan vælge at kombinere et af politikfagene med eksempelvis et hovedfag i kunst, ledelse eller medier.

Kom indenfor

På RoFH vil vi vildt gerne invitere dig på besøg på højskolen i Roskilde, tæt på festivalen og tæt på København. Vi betaler transporten.
Ring til os på +45 3132 5321 eller book en rundvisning her.

Få tilsendt materiale

Klik her og bestil vores materiale og se mulighederne for et helt særligt højskoleophold på 4, 6 eller 10 måneder, hvor vi sammen skal ændre verden – i det store og i det små.