Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Forandring

På Roskilde Festival Højskole

Sæt skub i verden og lær, hvordan vi skaber forandring

Forandring kræver mere end folketingsvalg og etablerede politiske partier. I forandring på RoFH anskuer vi verden omkring os med et aktivistisk udgangspunkt og med et kulturpolitisk aspekt for at møde folk og forandre verden, der hvor folk rent faktisk er. I en moderne verden hvor vi bliver bombarderet af nyheder og politiske budskaber, kræver det en innovativ tilgang, iværksætterånd og gode samarbejder at gøre en forskel.

I forandringsfagene du redskaberne til at ændre verden gennem konkrete redskaber som urban gardening, kulturprodukter og klimakampagner. Du kommer ud i verden og prøver at skubbe til holdninger i samarbejde med NGO’er, kulturindustrien, aktivistiske grupper og græsrodsmiljøer, når vi rykker undervisningen fra klasselokalet ud til festivaler, happenings, kulturevents og meget mere.

Her er fagene i forandring og aktivisme

Vi forandrer verden gennem mange af de ting vi gør. Både det vi skaber på højskolen, og på den adfærd vi har. Vil du dykke mere ned i hvordan forandringen for alvor kan rykke kan du på Roskilde Festival Højskole vælge side- og valgfag i identitet, urban farming, det grønne laboratorium, naturkritik, meningsskaber og køn.

Du kan vælge at kombinere et af politikfagene med eksempelvis et hovedfag i kunst, ledelse eller medier.

Plads til forandring

Forandringsfagene har hjemme i Skyen, som er placeret på skolens 1. sal med nedgang til højskolens bagområde og med tæt forbindelse til medie- og ledelsesfagene. Lokalet svæver over Spisesalen, og der er plads til store tanker og armbevægelser. Lokalets inventar og udstyr giver mulighed for at indrette rummet i forhold til skiftende øvelser, hvad enten det er medietræning, debat eller kampagneplanlægning.

En bæredygtig bydel og et urbant laboratorium

I relation til faget rummer lokalområdet et inspirerende industrielt og kreativt miljø, hvor der er rig mulighed for at indtage byrummet med spontane kampagner og interventioner. Festivalpladsen ligger få hundrede meter væk, og den vilde natur banker på døren både i bydelen men også en lille cykeltur væk.

Kom indenfor

På RoFH vil vi vildt gerne invitere dig på besøg på højskolen i Roskilde, tæt på festivalen og tæt på København.
Ring til os på +45 3132 5321 eller book en rundvisning her.

Få tilsendt materiale om forandring og Roskilde Festival Højskole

Klik her og bestil vores materiale og se mulighederne for et helt særligt højskoleophold på 4, 6 eller 10 måneder, hvor vi sammen skal ændre verden – i det store og i det små.