Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Klimaforandrer

Forandring, klima og aktivisme

Hvad er Klimaforandrer på Roskilde Festival Højskole

Klimaforandrer henvender sig til dig, der vil ændre måden vi behandler jorden. Klimaet er måske det vigtigste politiske emne i vores tid, men hvordan skaber vi en forandring? I faget vil vi arbejde med aktuelle globale udfordringer som ulighed, klimaforandring, forbrug, adfærd og økonomi, samt at se på hvordan de kommer til udtryk lokalt.

Du lærer at identificere kulturelle og miljømæssige problematikker, at finde mulige løsninger på dem og omsætte dem til en virksomhed, forening eller NGO. I Klimaforandrer tror vi på, at gode ideer kan skubbe til mennesker og adfærd, og vi lærer hvordan vi helt konkret gør det – både ved at starte ting fra bunden, lave kampanger, der ændrer på noget og indgå i samarbejder med etablerede virksomheder og non-profit organisationer.

Gennem konkrete øvelser og feedback vil du prøve kræfter med forskellige strategier og modeller for hvordan du omsætter idé til handling. Vi arbejder med kampagneledelse, klimapolitik, nye produkter og tiltag, både os selv og med eksterne samarbejdspartnere. Vi får besøg af gæstelærere, NGO’er og har selvfølgelig løbende et tæt samarbejde med Roskilde Festival.

Det er fagets ambition at gøre dig i stand til at udforme og lede en virksomhed eller kampagne, kunne aflæse magtdynamikker, gå fra idé til handling og ikke mindst udvide din horisont og kritiske stillingtagen til verdens aktuelle problemstillinger, så du har redskaberne til på egen hånd at påvirke den verden, du er en del af.

Du kan bruge faget til at dygtiggøre dig og gøre en konkret forskel indenfor de temaer, vi arbejder med, enten ved at starte dit eget projekt, uddanne dig inden for feltet eller arbejde med social forandring eller i kulturindustrien. Det kunne eksempelvis være i en NGO, i et politisk/aktivistisk arbejde, i foreningslivet eller du kan uddanne dig inden for projektledelse, statskundskab, udviklingsstudier, turisme/sport/event management, kommunikation, ledelse, CSR, business eller samfundsvidenskab. Skolens undervisere kan hjælpe dig med at afklare dit valg.

Kom indenfor

På RoFH vil vi vildt gerne invitere dig på besøg på højskolen i Roskilde, tæt på festivalen og tæt på København. Vi betaler transporten. Ring til os på +45 3132 5321 eller book en rundvisning her.

Få tilsendt materiale forandring og Roskilde Festival Højskole

Klik her og bestil vores materiale og se mulighederne for et helt særligt højskoleophold på 4, 6 eller 10 måneder, hvor vi sammen skal ændre verden – i det store og i det små.