Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Soundlab m. Dreamers’ Circus

Entreprenørprojektet Sound Lab og bandet Dreamers’ Circus besøger Roskilde Festival Højskole til talk onsdag d. 14. september kl. 19.00. Fokus for deres talk bliver hvordan de arbejder med strategi og forretningsmodel i forhold til at skabe et brand omkring ny nordisk folkemusik i en international kontekst.

Dreamers’ Circus er Stadsmusikanter i Alle Tiders Musikby

Roskilde Kommune har udpeget det anerkendte folkemusikensemble Dreamers’ Circus som Stadsmusikanter i en 3-årig periode frem til sommeren 2024.

Som Stadsmusikanter skal trioen skabe arrangementer og initiativer sammen med Roskilde Kommunes mangfoldige musik- og kulturliv. Partnerskabet giver dermed en enestående mulighed for at invitere endnu flere til at udforske vores musikalske kulturarv og tage del i musiklivet som arrangører, musikere, dansere og publikum. Bandmedlem Rune Tonsgaard Sørensen er selv vokset op i Roskilde og begyndte sin tidlige musikalske udvikling her. Derfor har det været nærliggende for bandet at engagerede sig i Roskilde og medvirke til den fortsatte udvikling af kommunens rige musikliv.

Har du en ide til et arrangement eller et projekt du drømmer om at føre ud i verden sammen med vores Stadsmusikanter er du meget velkommen til at kontakte Roskilde Kommunes musikbysupervisor, Mikael Pass på mikaelpa@roskilde.dk.

Find billet til arrangement her.