Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Kultur- &musikentreprenør

Sommerkursus i music management

På kurset Kultur- og musikentreprenør kommer du til at arbejde med din egen “business”. Målet er at optimere dine muligheder for at begå dig i musikbranchen, både i Danmark, men også internationalt.

I løbet af kurset får du en bredere forståelse for hvordan den danske- og internationale musikbranche fungerer og hvilke muligheder du som kunstner har for at få din musik ud til publikum.

Udover en viden omkring hvordan bookingbureauer, pladeselskaber og management opererer og hvad du kan bruge dem til, får du også mulighed for at styrke dit netværk på tværs af musikbranchen, da du er på hold med en masse andre musikere såvel som kulturentreprenører – hvem ved måske din kommende manager eller pladeselskabsdirektør er på samme hold som dig?

Sommerkurset Kultur- og musikentreprenør er for alle der ønsker at løfte deres projekt fra øvelokalet og ud i verden og for personer der har erfaring med at skabe koncerter, arbejder på spillesteder eller inden for musikbranchen, som nu ønsker at tage næste skridt, skabe større netværk og få nogle værktøjer til at forberede og begå sig i kulturbranchen.

En mulighed for at møde åndsfæller, blive klogere på kulturen som levevej og udvide sit netværk i branchen og blandt andre unge aktører på vej frem – på tværs! og ikke bare indenfor enten musikken eller arrangørvirksomhed.

Bestil kursusmateriale

Klik her og bestil digitale brochure om de korte kurser. Og ringe på +45 3132 5321 for at høre mere.

Udvid din horisont i et uformelt og kreativt læringsmiljø og udvid dit netværk og erfaringer inden for musik- og kulturindustrien.

Roskilde Festival Højskole ligger i bydelen Musicon, der er en ny kreativ smeltedigel og højskolen er et nyt samlingspunkt for dansk musik- og kulturliv.