Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Grøn Iværksætter

Iværksætteri, handling og omtanke

Grøn Iværksætter henvender sig til dig, der vil forandre verden med særlig tanke på den jord vi lever på.

FN vurderer, at 70% af verdens befolkning i 2050 vil bo i byer. Vores skole placerer os i den tendens da vi er placeret i det urbane Musicon hvor beton og containere går hånd i hånd med grøn byudvikling. I faget skal vi skabe en grønnere verden men også en grønnere højskole, hvor vi samtidig tager højde for det urbane benspænd, som vores omgivelser byder os.

Vi skal arbejde med praktisk viden om klima, samfund, naturforståelse, økologiske kredsløb, biodiversitet, bæredygtighedsbegrebet, cirkulær økonomi og meget mere. Vi skal også lade os inspirere af andres grønne initiativer, start-ups og projekter — og så skal vi også have jord under neglene, når vi lærer at forspire og dyrke grøntsager, blomster og urter på skolens udearealer og i vores nye store drivhus.

Grøn iværksætter er for dig, der gerne vil have værktøjerne til at gå ud og bedrive grønt iværksætteri i ordets bredeste forstand. Altså at skabe og forandre gennem projektledelse. Undervejs skal vi igennem en vidensopbygning inden for det tidens klimakrise kalder på; den bæredygtige omstilling. Her skal vi omsætte klimauretfærdighed og frustration til aktivt håb og handling.

Grøn Iværksætter tror vi på, at gode ideer kan skubbe til mennesker og adfærd, og vi lærer hvordan vi helt konkret gør det.