Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Kulturhuest


Hvad er Kulturhuset på Roskilde Festival Højskole?

Vil du skabe spændende oplevelser på skolen? Er du nysgerrig og har du en planlægger i maven? Eller vil du skabe debat om emner du brænder for? Så er Kulturhuset et fag for dig.

Vi har vores skønne og spændende skole til rådighed og skal i faget bruge den som afsæt for de events I som elever på faget planlægger, kuraterer og afvikler.

Vi skal arbejde med kulturforståelse, kommunikation, målgruppe, indretning, kuratering og afvikling, og skabe oplevelser for os selv og andre ved den mangfoldighed af muligheder, der findes i de rum vi har på skolen. Det kan f.eks. være at arrangere RoFH talks om onsdagen, et spøgelsesslot til Halloween for bydelens børn, invitere til fredagskaffe og snak for ældre borgere eller arrangere kulturmøder med plejehjem, udsatte personer, unge med handicap osv.

Vi kan også starte spændende samarbejder med butikker i Musicon, koncerter på Gimle eller skabe rum til unge kunstnere i og omkring Roskilde ved at samarbejde med gallerier eller fx. Museet for Samtidskunst.

Så, vil du være med til at gøre RoFH til efterårets bedste Kulturhus i Roskilde, og samtidig lære en masse om at skabe, lede, planlægge og samarbejde, så skal du klart komme med på faget.