Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Kulturstarter

Kultur, innovation og event

Fremtidens kulturledere skal besidde særlige personlige og kreative egenskaber. Når nye påfund skal realiseres er et projekt den form du støtter dig til. Ledelse er det, der bringer dit projekt i mål.

I Kulturstarter får du konkrete erfaringer med kulturledelse som forandringsskabende disciplin, der gør dig i stand til at turde projektudvikle, lede og navigere efter den klarest lysende stjerne og drømme stort.

Undervisningen

Gennem samtale og konkrete øvelser arbejder du med at skabe, styre og realisere begivenheder sammen med andre – uanset størrelse og ambition. Du vil i praksis komme til at prøve kræfter af med formater og idéer ift. koncertafvikling, udstillinger, filmvisninger, mm.

Undervejs vil dine ideer blive udfordret, skærpet og forfinet før de omsættes til virkelighed, og du vil blive kastet ud i det økonomiske, strategiske og kommunikationsmæssige benarbejde, der er nødvendigt før din idé kan føres ud i livet.

Fag i faget

Ledelse, projektledelse, ideudvikling, oplevelsesdesign, iværksætteri, fundraising, booking og aftalestyring, økonomi, kommunikation, formidling, storytelling, organisering,

Faget som levevej

Har du en booker, en spillestedsleder eller en eventmager i maven, eller tænker du på at omsætte din interesse for musik og kultur til en erhvervs- eller videregående uddannelse, så får du gennem faget indsigt i den virkelighed og praksis, der kendetegnet det faglige felt. I løbet af opholdet står fagets underviser klar til at vejlede og hjælpe dig med at afklare din vej.

Periode

3. periode
7 uger afhængig af kursus
8,5 timer/uge

Undervisere

Aya Mortag Freund underviser i ledelsesfagene på højskolen.

Vi vil gerne møde dig!

På RoFH vil vi gerne invitere dig på besøg på Danmarks eneste højskole med ledelse som kernefaglighed. Vi betaler din transport. Ring til os på +45 3132 5321 eller book en rundvisning her.

Få tilsendt materiale

Klik her og bestil vores materiale og læs mere om ledelse og hvordan du kan få et unikt højskoleophold, hvor du bliver bedre til at gå forrest – sammen med andre.