Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig

Projektledelse & aktivisme

Udvikling, planlægning og afvikling

Hvad er Projektledelse & aktivisme på Roskilde Festival Højskole?

Projektledelse & aktivisme skal vi handle sammen! Vi skal udvikle, planlægge og afvikle mindre projekter og pop ups, der har fokus på hvad der rør sig i verden og sætter vigtige tematikker på dagsordenen. Vi skal arbejde med, hvordan kunst og kultur kan bruges aktivistisk og skabe oplevelser der giver nye perspektiver og bevæger mennesker.

Du vil få værktøj, metode og praktisk erfaring med projektledelse. Du vil sammen med andre elever skabe dit eget mini-kulturprojekt, og arbejde med dit lederskab i projektverdenen.

Projektledelse & aktivisme er for dig, der drømmer om at realisere dine egne projekter og gøre en forskel i verden. Måske har du hovedet fuld af ideer, men mangler værktøj og metode til at søsætte dine projekter. Måske har du en drøm om at blive projektleder, lave events eller iværksætteri og vil gerne prøve kræfter med projektplanlægning, struktur og styring. Måske vil du gerne træne din kreativitet i et fællesskab, hvor vi ikke kun snakker om ideerne, men handler på vores tanker. Projektledelse & aktivisme er for alle, der har lyst til at skabe!

På dette sidefag vil du få undervisning i behovsanalyse, ideudvikling, konceptdesign, projektplanlægning og organisation. Derudover skal vi udvikle og afvikle et projekt, som I selv designer på forløbet.

Kom og hør mere

Har du spørgsmål til faget Projektledelse og aktivisme på højskolen, kan du altid sende os en mail på kontakt@rofh.dkVi giver også meget gerne en rundvisning, hvor du kan se højskolen og høre mere om ledelse og vores andre fag.