Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Projekt­­ledelse

Festival, overblik og afvikling

Ledelse er fællesskab og følgeskab og dermed et relationelt begreb der foregår i mellem os hele tiden. I Projektledelse udvikler vi din evne til at lede et konkret efterårsprojekt i samarbejde med Roskilde Festival.

Med hovedfag i projektledelse får du muligheden for at planlægge og afvikle en større festival med mange scener, deltagere og artister. Du får erfaring med at holde overblik, at omsætte ideer til handling og at afvikle en stor begivenhed.

Undervisningen

I Projektledelse har du fokus på ledelsesopgaven gennem samarbejde og teamånd. Gennem konkrete samarbejder, øvelser og projektarbejde afprøver du fagets mange vinkler i praksis.

Faget giver dig mulighed for at sammensætte en værktøjskasse af redskaber til at lede, projektstyre, motivere, innovere, konfliktløse, forandre og samarbejde. Du vil blive udfordret på dit ståsted og erfare, hvad der virker og ikke virker når du leder og ledes af andre. Vi lærer når vi fejler!

I undervisningen inddrager vi praksis gennem gæsteundervisere og et stort festivalprojekt på skolen i samarbejde med Roskilde Festival.

Fag i faget

Vidensfestival, projektledelse, afvikling, oplevelsesdesign, selvledelse og overblik.

Faget som levevej

Projektledelse hjælper dig på vej med hands on-erfaringer, som du vil kunne bygge videre på, hvad enten du vælger at studere ledelse på en erhvervs- eller videregående uddannelse, starte en NGO eller ønsker at stå i spidsen for en frivillig forening, en virksomhed eller dit eget projekt.

Periode

2. periode
11 uger
8,5 timer/uge

Undervisere

Aya Mortag Freund underviser i ledelse.

I sin undervisning inddrager hun elementer af sociologi, organisationspsykologi samt teori om ledelse og metoder til projektarbejde kombineret med egne erfaring som projektleder og frivilligleder på Roskilde Festival.

 

Vi vil gerne møde dig!

På RoFH vil vi gerne invitere dig på besøg på Danmarks eneste højskole med ledelse som kernefaglighed. Vi betaler din transport. Ring til os på +45 3132 5321 eller book en rundvisning her.

Få tilsendt materiale

Klik her og bestil vores materiale og læs mere om ledelse og hvordan du kan få et unikt højskoleophold, hvor du bliver bedre til at gå forrest – sammen med andre.