Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Selvstarter

Idé, iværksætteri og handling

Hvad er Selvstarter på Roskilde Festival Højskole?

Vi dykker ned i at forstå dynamikkerne i at starte noget op fra bunden, at gå fra en løs idé til at bygge en prototype og stiller skarpt på hvad det kræver at få det til at vokse til en ægte virksomhed, – altså sådan en der rent faktisk kan løbe rundt, med kunder der gerne vil betale for dit produkt eller dit koncept, – som kan være din kanal til at gøre en forskel og ikke mindst, hvor du kan bygge din egen drømme arbejdsplads, med en fed kultur og på dine præmisser. 

Men er det ikke mest bare for sådan nogen CBS-typer der kun har øje for at lave penge på en hurtig app-idé og hvis vildeste drøm er at få Jesper Buch med som investor? NEJ! Lad os sætte baren meget højere og lad os skabe noget som batter noget for verden, dine venner og os alle sammen. Det er jer og jeres drømme, der med kreativitet, musik, passion og engagement skal ud og gøre en forskel, og vi kommer til at diskutere den diskurs der er om den typiske iværksætter, for hvorfor er der ikke flere kvindelige iværksættere?, skal man arbejde sig selv halvt ihjel for at lykkedes? Og hvorfor er vi ikke flere der skaber vores eget arbejdsliv i det hele taget? 

Vi skal ud i bydelen og inspireres af de lokale iværksættere, der har turde tage springet, høre om ”ups and downs”, om corona-udfordringer og om hvad man så gør, når verden lige pludselig ændrer sig. Du kommer til at skulle udvikle på din egen idé, og du kommer til at skulle pitche din forretningsplan foran et dommerpanel, få feedback og teste det af mange gange og så gribe de muligheder der dukker op undervejs. 

Meld dig til hvis du er nysgerrig på det mest hypede karrierevalg til dato og lad os tage det ned i øjenhøjde.

Kom og hør mere

Har du spørgsmål til faget Selvstarter på højskolen, kan du altid sende os en mail på kontakt@rofh.dkVi giver også meget gerne en rundvisning, hvor du kan se højskolen og høre mere om musik og ledelse samt vores andre fag.