Ring mig opKom og besøg osBestil gratis brochureTilmeld dig

Medier

”Fortæl kortfattet så de vil læse det. Tydeligt så de vil forstå det. Billedrigt så de husker det. Men fortæl især sandt, så de kan blive ledt af lyset”

Bliv en stærk fortæller med praktisk erfaring inden for journalistik, video eller produktion med hovedfag i medier på Roskilde Festival Højskole.

Hvad er en dokumentar, og hvordan laver man praktisk en videoproduktion, skriver en fængende anmeldelse eller vinkler en kritisk historie? Det er nogle af de spørgsmål, du kan få svar på med hovedfag i medier. Roskilde Festival Højskole er blandet meget andet en mediehøjskole, hvor journalistik, kulturformidling, medieproduktion og ledelse er i fokus.

På højskolen tager vi afsæt i Roskilde Festivals værdier og sætter rammerne for, at du kan udvikle dig som menneske og formidler med solid praksis. Derfor kan du kombinere et hovedfag i medier med f.eks. kunst eller politik.

Må vi invitere dig på kaffe?

Vi vil meget gerne invitere på rundvisning og vise dig landets nye mediehøjskole, hvor vi sammen med Roskilde Festival skaber de bedste rammer. Ring til os på +45 3132 5321 eller book en rundvisning her.

Få tilsendt vores brochure

Klik her og bestil vores brochure og se dine muligheder for et højskoleophold med de bedste fag, de vildeste oplevelser og nye fællesskaber, tæt på festivalpladsen og tæt på København.

Se de 6 mediefag

Udover vores hovedfag i Film og Journalistik har du mulighed for at vælge sidefag i storytelling, strategisk kommunikationgrafisk design, populærkultur og meget andet.