Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Medier

På Roskilde Festival Højskole

Få praktisk erfaring inden for formidling, tværmedialitet, strategisk kommunikation og grafisk design med fag i medier på Roskilde Festival Højskole.

Er du interesseret i mediebranchen, og kunne du tænke dig at få erfaring med at producere film og podcast, skrive fængende anmeldelser eller reportager, lave lækkert grafisk design og udforme slagkraftige kampagner?

Roskilde Festival Højskole er Danmarks nye mediehøjskole, hvor visuel kommunikation, dokumentarisme, medieproduktion og -ledelse er i fokus.

På højskolen tager vi afsæt i Roskilde Festivals værdier og sætter rammerne for, at du kan udvikle dig som menneske og formidler med solid praktisk erfaring. Derfor kan du kombinere et fag i medier med eksempelvis kunst eller forandring.

Vælg flere fag i medier på Roskilde Festival Højskole

Udover vores hovedfag i LiveproduktionFilm og Bureauet tilbyder vi også fag i visuelle medier, ud og se, grafisk design, naturkritik og eventledelse. Se alle fag.

Medieproduktion i Redaktionen

Mediefagene holder til i faglokalet  Redaktionen. Redaktionen ligger i et roligt hjørne på skolens 1. sal med udvendig trappeopgang og med tæt forbindelse til ledelses- og aktivistfagene. Med lokalets nye inventar og film- og lydudstyr er der mulighed for at indrette og tilpasse rummet i forhold til den daglige redaktion, øvelser og andre journalistiske projekter og medieproduktionerne.

Storytelling i et kreativt miljø

Rundt omkring os venter historierne på at blive fortalt. Vi inddrager i bred udstrækning Roskilde og vores nærmiljø i faget. Vores nærmest naboer består af et væld af personligheder og kreative aktører, der opererer i det kulturelle og kreative spor; Roskilde Festivals sekretariat, Danmarks Rockmuseum, Aaben Dans, Hal 12, Makerspace, osv.

Besøg os

Vi vil gerne invitere på besøg og vise dig landets nye mediehøjskole, hvor vi sammen med Roskilde Festival skaber de bedste rammer.
Vi betaler din transport. Ring til os på +45 3132 5321 eller book en rundvisning her.

Få tilsendt vores materiale

Klik her og bestil vores materiale og se dine muligheder for et højskoleophold med de bedste fag, de vildeste oplevelser og nye fællesskaber, tæt på festivalpladsen og tæt på København.