Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Bureaet

Strategisk kommunikation, medieproduktion og marketing

Bureauet arbejder vi med strategisk kommunikation for Roskilde Festival Højskole, Roskilde Festival og andre virksomheder. Med udgangspunkt i teori, empiri og analyse bygger vi videre på højskolens kommunikationsstrategi, og med klassiske og nye værktøjer udvikler, tester og udfører vi konkrete kommunikationsindsatser og medieproduktioner.

Strategisk kommunikation handler grundlæggende om at finde nye indsigter og omsætte dem skabe forandring. Højskoleforstanderen, festivalildsjælen og virksomheden er kunden og du er eksperten, der skal sælge idéen, konceptet og historien – fra den målrettede indsats til udviklingen af den store festivalkampagne.

Undervisningen

Bureauet dykker vi ned i marketing- og mediehistorien og diskuterer kommunikationsteorier med udgangspunkt i psykologiske og sociologiske teorier – fra den tidlige kanylemodel til moderne netværksteorier. Vi udvikler idéer, og koncepter med input fra kreative bureauer og festivalen, og i samarbejde med skolens kreative fag finder vi det endelige udtryk og måler på effekten.

Bureauet er for dig, der undrer dig over, hvorfor nogle kampagner rammer plet og ændrer verden. Vi inspirerer hinanden med tidens mest opsigtsvækkende, provokerende og effektfulde kampagner. Faget er samtidig for dig, der hele tiden finder på nye koncepter og historier, og gerne vil prøve dem af i et praksisbaseret undervisningsforløb. Du får ikke kun praktisk erfaring med kommunikation men også grundlæggende viden inden for psykologiens og sociologiens verden.

Fag i faget

Strategisk kommunikation, kommunikationsteori, marketing, psykologi, sociologi, medieproduktion, reklame, konceptudvikling, kulturkritik

Faget som levevej

Bureauet oplever du kommunikationsbranchen indefra, og faget er et godt udgangspunkt og en relevant erfaring, hvis du overvejer en levevej indenfor medieproduktion og ledelse, strategisk kommunikation, marketing og reklame eller som udøvende kunstner eller iværksætter.

Periode

4. periode
17 uger
8,5 timer/uge

Underviser

Aske Erbs Ørbæk er uddannet i Kommunikation med speciale i videoproduktion og -formidling.

Aske Erbs Ørbæk, underviser i medier på Roskilde Festival Højskole

Besøg os

Vi vil meget gerne invitere på rundvisning og vise dig landets nye mediehøjskole, hvor vi sammen med Roskilde Festival skaber de bedste rammer. Vi betaler din transport. Ring til os på +45 3132 5321 eller book en rundvisning her.

Få tilsendt vores materiale

Klik her og bestil vores materiale og se dine muligheder for et højskoleophold med de bedste fag, de vildeste oplevelser og nye fællesskaber, tæt på festivalpladsen og tæt på København.