Ring mig opBook en rundvisningBestil gratis brochureTilmeld dig

Grafisk design

Form dit budskab

Hvad er Grafisk design?

Verden vrimler med visuelle medier, og hver eneste dag bombarderes vi med budskaber, der kæmper om vores opmærksomhed. Men hvad er det, der gør en grafisk komposition velfungerende? Hvorfor træder nogle budskaber tydeligere frem end andre? Hvordan bruger man den forjættede Adobe-pakke, når nu man endelig har en licens? Og er det nogensinde i orden at anvende skrifttypen, Comic Sans?

’Grafisk design’ er for dig, der er nysgerrig på design. Vi nørder både teknik og teori, men der er også plads til dig, der bare gerne vil lære at lave en fed plakat, en t-shirt eller layoute højskolens mest obskure undergrundsavis.

Med afsæt i grundlæggende designteorier og -principper, væbner vi os med skarpsleben software og kaster os frådende over den grafiske designpraksis. I faget prøver vi kræfter med forskellige grafiske discipliner – fra pladecovers og tekstiler til magasiner, plakater og digital grafik. Og måske allierer vi os med nogle fotograf- og journalistspirer og starter et undergrundstrykkeri på matriklen.