Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Grafisk design

Form dit budskab

Hvad er Grafisk design på Roskilde Festival Højskole?

Verden vrimler med visuelle medier, og hver eneste dag bombarderes vi med budskaber, der kæmper om vores opmærksomhed. Men hvad er det, der gør en grafisk komposition velfungerende? Hvorfor træder nogle budskaber tydeligere frem end andre? Hvordan bruger man den forjættede Adobe-pakke, når nu man endelig har en licens? Og er det nogensinde i orden at anvende skrifttypen, Comic Sans?

Grafisk design er for dig, der er nysgerrig på design. Vi nørder både teknik og teori, men der er også plads til dig, der bare gerne vil lære at lave en fed plakat, en t-shirt eller layoute højskolens mest obskure undergrundsavis.

Med afsæt i grundlæggende designteorier og -principper, væbner vi os med skarpsleben software og kaster os frådende over den grafiske designpraksis. I faget prøver vi kræfter med forskellige grafiske discipliner – fra pladecovers og tekstiler til magasiner, plakater og digital grafik. Og måske allierer vi os med nogle fotograf- og journalistspirer og starter et undergrundstrykkeri på matriklen.

Kom og se mere

Har du spørgsmål til faget Grafisk design på højskolen, kan du altid sende os en mail på kontakt@rofh.dkVi giver også meget gerne en rundvisning, hvor du kan se højskolen og høre mere om mediefag of vores andre fag.