Ring mig opBook en rundvisningBestil gratis brochureTilmeld dig

Mediebureauet

Strategisk kommunikation

Hvad er Mediebureauet?

På Mediebureauet arbejder vi med strategisk kommunikation for Roskilde Festival Højskole og Roskilde Festival. Vi bygger videre på højskolens kommunikationsstrategi, og med klassiske og nye værktøjer udvikler, tester og udfører vi konkrete kommunikationsindsatser for højskolens forretning.

Kommunikation handler grundlæggende om at overbevise og skabe forandring. Højskoleforstanderen og festivaldirektøren er kunden og du er eksperten, der skal sælge idéen, konceptet og historien – fra den målrettede indsats til udviklingen af den store festivalkampagne.

Mediebureauet er for dig, der undrer dig over, hvorfor nogle kampagner rammer plet og ændrer verden. Bureauet er samtidig for dig, der hele tiden finder på nye koncepter og historier, og gerne vil prøve dem af i et praksisbaseret undervisningsforløb. Med faget får du ikke kun praktisk erfaring med kommunikation men også grundlæggende viden inden for psykologiens og sociologiens verden.

På Mediebureauet dykker vi ned i marketing-historien og diskuterer kommunikationsteorier med udgangspunkt i psykologiske og sociologiske teorier – fra den tidlige kanylemodel til moderne netværksteorier. Vi udvikler idéer, og koncepter med input fra kreative bureauer og festivalen udformer vi i samarbejde med skolens kreative fag det endelige udtryk og måler på effekten.