Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig

Mediebureauet

Strategisk kommunikation

Hvad er Mediebureauet på Roskilde Festival Højskole?

Mediebureauet arbejder vi med strategisk kommunikation for Roskilde Festival Højskole, Roskilde Festival og virksomheder. Vi bygger videre på højskolens kommunikationsstrategi, og med klassiske og nye værktøjer udvikler, tester og udfører vi konkrete kommunikationsindsatser.

Kommunikation handler grundlæggende om at overbevise og skabe forandring. Højskoleforstanderen, festivaldirektøren og virksomheden er kunden og du er eksperten, der skal sælge idéen, konceptet og historien – fra den målrettede indsats til udviklingen af den store festivalkampagne.

Mediebureauet er for dig, der undrer dig over, hvorfor nogle kampagner rammer plet og ændrer verden. Faget er samtidig for dig, der hele tiden finder på nye koncepter og historier, og gerne vil prøve dem af i et praksisbaseret undervisningsforløb. Du får ikke kun praktisk erfaring med kommunikation men også grundlæggende viden inden for psykologiens og sociologiens verden.

Mediebureauet dykker vi ned i marketing-historien og diskuterer kommunikationsteorier med udgangspunkt i psykologiske og sociologiske teorier – fra den tidlige kanylemodel til moderne netværksteorier. Vi udvikler idéer, og koncepter med input fra kreative bureauer og festivalen udformer vi i samarbejde med skolens kreative fag det endelige udtryk og måler på effekten.

Kom og hør mere

Har du spørgsmål til faget Mediebureauet på højskolen, kan du altid sende os en mail på kontakt@rofh.dkVi giver også meget gerne en rundvisning, hvor du kan se højskolen og høre mere om kommunikation samt vores andre fag.