Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Mix

Hvad er Mix på Roskilde Festival Højskole?

“Hvorfor lyder min sang så mudret?”, “hvorfor er vokalen ikke tydelig nok, jeg har da gjort det samme, som dé har på dén sang der?”, “hvorfor er der ikke nok plads i mit mix?”, “hvorfor lyder det hele så lavt?”, “hvorfor er det ikke rart at lytte på, når jeg skruer højere op?”.

Kan du nikke genkendende til at have tænkt ét eller flere af ovenstående spørgsmål? Så er Mix til dig. Faget er gearet til de, der allerede arbejder med musikken, hvad end den er ens egen eller andres. Til dem, som ønsker at blive bedre til at få tingene til at lyde godt. Vi skal arbejde med at forkorte afstanden mellem det, du hører i dit hoved, og det, der kommer ud af monitorerne.

At mixe er mange ting og derfor kommer undervisningen til at spænde vidt og bredt. Vi skal med konkrete opgaver og projekter med de essentielle redskaber og forståelsen af brugen af disse. Vi skal også bevæge os lidt længere op, hvor vi snakker æstetik, diskuterer “det gode mix” samt analyserer og præsenterer vores ting for hinanden.

Målet er at komme ud på den anden side med en bedre og mere alsidig forståelse af, hvad man kan og skal i et mix. Og det allerfedeste af det hele er, at du i denne proces samtidigt bliver en bedre musiker og producer.