Ring mig opBook en rundvisningBestil gratis brochureTilmeld dig

MusikalskImprovisation

Sammenspil, lydhørhed og eksperimenter

Hvad er Musikalsk improvisation?

‘Musikalsk impro’ handler om at tale sammen igennem musik. At lytte og at byde ind med de umiddelbare impulser, der kommer til os. Vi vil udforske, hvad det vil sige at skabe og navigere i et musikalsk univers, hvor få ting er aftalt, og hvor en komposition bliver formet i nuet og i mødet mellem de mennesker og instrumenter, der spiller sammen.

I ’Musikalsk impro’ er vi ikke fokuseret på et endemål, men på musikalsk kommunikation i nuet, som bringer os nye steder hen i samarbejde med hinanden. Vi vil udforske det umiddelbare, lytte og spille momentets toner.
‘Musikalsk impro’ er for dig, som er øvet eller let øvet musiker og ønsker et fælleskab med andre gennem musikken. Faget er for dig, der gerne vil udforske og udfordre dig selv med en fri og umiddelbar tilgang til det at skabe musik.

Faget foregår som sammenspil, hvor der sættes en simpel ramme for den musikalske improvisation, og musikken herfra formes mellem de mennesker, der deltager.

Vi vil lytte til musik, der bygger på improvisation og stemningsopbygninger samt indspille og udforske musikken selv. Timen kan f.eks. tage kreativt udgangspunkt i en rundgang af akkorder, en melodistrofe, et videoklip eller en lyd. Alt hvad der sker herfra, er op til de mennesker, der er til stede i rummet.