Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig

Syng

Vokalgruppe og improvisation

Hvad er Syng på Roskilde Festival Højskole?

Syng er en musikalsk legeplads, hvor alle har det samme instrument: stemmen. Vi skal lege med improvisation og soundpainting, men også indstudere nogle mindre korstykker med og uden akkompagnement. Intonation, groove og udtryk vil være i fokus, når vi tager udgangspunkt i den rytmiske musik, men det sagtens tænkes, at vi også besøger visetraditionen eller mere klassiske værker.

Syng er for dig, der nyder at synge og er mere eller mindre tryg ved tanken om at bære en korstemme helt eller næsten alene. Nodekendskab er ikke en ulempe, men bestemt heller ikke et krav. Man kan også som solist få meget ud af at skulle skabe samklang med andre stemmer.

Syng er båret af sangglæde og leg, men derfor kan vi godt stadig være ambitiøse og gå målrettet efter publikums gåsehud. Repertoiret skal ikke være større end, hvad vi kan lære udenad, men det kan til gengæld spænde vidt mellem forskellige musikgenrer, selvom udgangspunktet er rytmisk.

Kom og hør mere

Har du spørgsmål til faget Syng på højskolen, kan du altid sende os en mail på kontakt@rofh.dkVi giver også meget gerne en rundvisning, hvor du kan se højskolen og høre mere om sangundervisning og vores andre fag.