Ring mig opKom og besøg osBestil gratis brochureTilmeld dig

Politik

“Change will not come if we wait for some other person or some other time. We are the ones we’ve been waiting for. We are the change that we seek”

Find dit ståsted og lær, hvordan vi skaber forandring i hovedfagene Debattør og Global Action.

I politikfagene hjælper vi dig med at udvikle dit ståsted, og du bliver stærkere til at kommunikere slagkraftigt for at flytte holdninger både som selvstændig debattør og sammen med andre. Du kommer til at skabe ringe i vandet og arbejde målrettet med kampagneledelse – blandt andet gennem dit projekt på årets festival.

Fagene vil i begge perioder træne dig i konkrete værktøjer til at forandre det, du brænder for. Sammen skaber vi et trygt forum, hvor du kan prøve dig selv af. Undervejs inddrager vi Roskilde Festivals erfaring med politisk aktivisme, kreative kampagner og internationalt samarbejde.

Kom indenfor

På RoFH vil vi vildt gerne invitere dig på besøg på højskolen i Roskilde, tæt på festivalen og tæt på København. Ring til os på +45 3132 5321 eller book en rundvisning her.

Få tilsendt brochure

Klik her og bestil en brochure og se mulighederne for et helt særligt højskoleophold på 4, 6 eller 10 måneder, hvor vi sammen skal ændre verden – i det store og i det små.

Her er fagene i politik og samfund

Du kan vælge hovedfagene Debattør og Global Action og samtidig have mulighed for at vælge side- og valgfag i projektledelse og aktivisme, international politik, retorik, filosofi og strategisk kommunikation.

Du kan vælge at kombinere et af politikfagene med eksempelvis et hovedfag i kunst, ledelse eller medier.