Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig

PolitikSamfund Højskole

Find dit ståsted og lær, hvordan vi skaber forandring i hovedfagene Debattør og Global Action.

I politikfagene hjælper vi dig med at udvikle dit ståsted, og du bliver stærkere til at kommunikere slagkraftigt for at flytte holdninger både som selvstændig debattør og sammen med andre. Du kommer til at skabe ringe i vandet og arbejde målrettet med kampagneledelse – blandt andet gennem dit projekt på årets festival.

Fagene vil i begge perioder træne dig i konkrete værktøjer til at forandre det, du brænder for. Sammen skaber vi et trygt forum, hvor du kan prøve dig selv af. Undervejs inddrager vi Roskilde Festivals erfaring med politisk aktivisme, kreative kampagner og internationalt samarbejde.

Her er fagene i politik og samfund

Du kan vælge hovedfagene Debattør og Global Action og samtidig have mulighed for at vælge side- og valgfag i projektledelse og aktivisme, international politik, retorik, filosofi og strategisk kommunikation.

Du kan vælge at kombinere et af politikfagene med eksempelvis et hovedfag i kunst, ledelse eller medier.

Kom indenfor

På RoFH vil vi vildt gerne invitere dig på besøg på højskolen i Roskilde, tæt på festivalen og tæt på København. Vi betaler transporten.
Ring til os på +45 3132 5321 eller book en rundvisning her.

Få tilsendt materiale

Klik her og bestil vores materiale og se mulighederne for et helt særligt højskoleophold på 4, 6 eller 10 måneder, hvor vi sammen skal ændre verden – i det store og i det små.