Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Power Fit

Funktionel træning, styrke og kondition

Hvad er Power Fit?

‘Power Fit’ er et fag, hvor vi skal svede, presse fysiske grænser og lære nye ting som at hoppe højt og bruge omgivelserne til at blive stærkere.

Faget tager afsæt i en cross fit-tankegang, hvor hele kroppen arbejder funktionelt gennem styrke- konditions- og mobilitetsøvelser. Vi skal lege med forskellige redskaber, tunge ting og meget andet på Musicons rå udendørsarealer og i skolens indendørs bevægelsessal.

Fællesskab er en stor del af cross fit-træning, så vi kommer til at arbejde med you-go-I-go-øvelser og team WODs sideløbende med den individuelle kropslige udvikling.

‘Power fit’ henvender sig til dig, der har lyst til at presse fysiske grænser og have det sjovt i et par træningsbukser sammen med andre.

Faget er for alle, der har lyst til at træne hårdt – uanset om du er en habil løber, en tung løfter i fitnesscenteret eller ikke har bevæget dig siden den obligatoriske idræt i folkeskolen.

‘Power fit’ er frem for alt et praktisk fag, hvor vi træner hele kroppen godt igennem. Vi arbejder ud fra en kreativ tankegang, hvor alt omkring os kan bruges til sjove og hårde øvelser, der tager os ud af den fysiske comfort zone i samarbejde med hinanden.

I faget gennemgår vi desuden basal anatomi og sportspsykologi for at blive klogere på, hvordan man kan rykke både fysiske og mentale grænser – uanset om du drømmer om at stå som musiker på Orange Scene, har brug for at løfte tungt træ til Design-projekter eller bare generelt vil være i god form.