Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

RoskildeLeadership X

Sommerkursus i ledelse

På dette kursus får du som deltager en faglig basis for at kunne agere som projektledere i din hverdag, hvad enten det er som leder på frivillig basis, i et lønnet job, eller du bare har et ønske om at arbejde med kultur og ledelse.

Fokus bliver på at styrke den interpersonnelle ledelse og samtidig give et indblik i, hvordan kulturbranchen og forskellige venues opererer og fungerer organisatorisk. Vi får også besøg af forfatter og konsulent, Lone Belling, der gør os klogere på vores etiske kompas.

I løbet af kurset arbejder vi med teoretiske og casebaserede oplæg, hvor du som deltager skal bruge de tillærte værktøjer til at enten løse en case eller et relevant problem du selv har oplevet i din hverdag.

Vi tager så vidt muligt udgangspunkt i kursisternes egne erfaringer og den virkelige verden. I løbet af ugen tager vi en enkelt dag til København, hvor vi besøger forskellige venues og organisationer, for at høre om hvordan de er opbygget og hvordan deres organisation håndterer forskellige udfordringer inden for ledelse og adfærd.

Ved ugens afslutning har hver kursist udviklet en ‘håndbog’ med løsningsmodeller og idéer til hvordan man løser forskellige typer af opgaver, så man har et personligt ‘opslagsværk’ at tage med hjem.
 

Bestil kursusmateriale

Klik her og bestil digitale brochure om de korte kurser. Og ringe på +45 3132 5321 for at høre mere.

De nye, lyse undervisningslokaler giver albuerum til workshops, øvelser og leg.

Bliv inspireret af andre ledere i et uformelt læringsrum.