Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Tryk

Sommerkursus i kunst og grafik

På sommerkurset Tryk bliver du i stand til at fordybe dig i grafikkens forskellige aspekter. Der sker noget særligt, når man løfter det hvide papir, fra fx. linoleumspladen efter at det har været en tur gennem trykpressen. Hvor intet var, opstår pludselig form. Stregen og flader kan veksle i intensitet. Og selv om det billede, der fremkommer på papiret, formentlig minder om de tanker, grafikeren har gjort sig, så er der ofte også noget andet på papiret: nye spor og tilfældigheder der er opstået i processen. Vi vil med andre ord arbejde med undersøgelsen som et mål i sig selv.

På kurset er der introduktion til de grafiske teknikker linoleumstryk og cyanotopi, og efterfølgende vil der være tid og plads til individuelt arbejde, samtaler med underviserne og øvelser målrettet den enkelte kursist. Der bliver god tid til at snakke om arbejdsproces, materialer og relevante kunstnere, og masser af inspirationsmateriale at give sig i kast med.

Vi vil desuden afholde et par billedgennemgange for at lade os inspirere af hinanden, og få indsigt i de forskellige tanker, der ligger bag de kunstneriske valg vi har truffet. Der kræves ikke andre forudsætninger end lysten til at eksperimentere med de grafiske teknikker.

Udover højskolens kunstlærer bliver du undervejs også undervist af kunstneren Anne Nowak.

Bestil kursusmateriale

Klik her og bestil digitale brochure om de korte kurser. Og ringe på +45 3132 5321 for at høre mere.

Atelieret er et lyst og stort lokale der giver optimale betingelser for arbejdet med tryk processer.

Skolens farverige arkitektur giver optimale udstillingsbetingelser for at vi sammen kan se på produkt og proces i et nyt lys.