Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig

Yoga +

Filosofi, fordybelse og formidling

Hvad er Yoga på Roskilde Festival Højskole?

Yoga er et fag, hvor vi skal fordybe os i egen og fælles yogapraksis. Gennem bevægelse forsøger vi at skabe mere ro i sindet og finde et dybere nærvær til andre. Vi skal gennem en alignment-baseret tilgang til hatha-yoga skabe base for, at du får en velfunderet yogapraksis.

Yoga  henvender sig både til dig, der er ny i yogaens verden og til dig, der allerede har stiftet bekendtskab med yoga, men ønsker mere fordybelse og måske drømmer om at tage en yogalæreruddannelse. ‘Yoga’ er for alle, der har lyst til at bevæge kroppen og har den mindste nysgerrighed på yoga – lige meget om du ser det som en bevægelses- og træningsform eller har en filosofisk tilgang til yoga.

Yoga er først og fremmest et praktisk funderet fag. Vi skal sammen praktisere yoga og derigennem opnå en bedre kropsforståelse og ro i sindet. Derudover skal vi arbejde i grupper og hjælpe hinanden med det formidlingsmæssige håndværk, som yogaundervisningen er. Vi skal læse tekster om yogafilosofien og ud fra disse nedskrive tanker og reflektere i fællesskab.

Vi byder dig ind til en rundvisning

Har du spørgsmål til faget Yoga på højskolen, kan du altid sende os en mail på kontakt@rofh.dkVi giver også meget gerne en rundvisning, hvor du kan se højskolen og høre mere om yoga og vores andre fag.