Ring mig opBook en rundvisningBestil gratis brochureTilmeld dig

Yoga +

Filosofi, fordybelse og formidling

Hvad er Yoga +?

‘Yoga +’ er et fag, hvor vi skal fordybe os i egen og fælles yogapraksis. Gennem bevægelse forsøger vi at skabe mere ro i sindet og finde et dybere nærvær til andre. Vi skal gennem en alignment-baseret tilgang til hatha-yoga skabe base for, at du får en velfunderet yogapraksis.

‘Yoga +’ i 2. periode arbejder med et formidlingsmæssigt aspekt. Du vil stifte bekendtskab med pædagogiske værktøjer og opnå forståelse for, hvorfor yoga kan skabe harmoni mellem krop og sind. Vi skal analysere yogastillinger og lære at opbygge en yogaklasse.

Gennem yogafilosofi vil vi snakke om rollen som yogaunderviser, forventninger til den rolle og menneskets væren i verden.

‘Yoga’ henvender sig både til dig, der er ny i yogaens verden og til dig, der allerede har stiftet bekendtskab med yoga, men ønsker mere fordybelse og måske drømmer om at tage en yogalæreruddannelse. ‘Yoga’ er for alle, der har lyst til at bevæge kroppen og har den mindste nysgerrighed på yoga – lige meget om du ser det som en bevægelses- og træningsform eller har en filosofisk tilgang til yoga.

‘Yoga’ er først og fremmest et praktisk funderet fag. Vi skal sammen praktisere yoga og derigennem opnå en bedre kropsforståelse og ro i sindet. Derudover skal vi arbejde i grupper og hjælpe hinanden med det formidlingsmæssige håndværk, som yogaundervisningen er. Vi skal læse tekster om yogafilosofien og ud fra disse nedskrive tanker og reflektere i fællesskab.

Underviser

Stina Strange Thue