Ring mig opBook en rundvisningBestil gratis brochureTilmeld dig

Yoga

Praksis og refleksion

Hvad er Yoga?

Yoga er et fag, hvor vi skal fordybe os i egen og fælles yogapraksis. Gennem bevægelse forsøger vi at skabe mere ro i sindet og finde et dybere nærvær til andre.

Vi skal gennem en alignment-baseret tilgang til hatha-yoga skabe base for, at du får en velfunderet teknisk yogapraksis, så du har mulighed for at udvikle dig indenfor forskellige grene af yogaens verden. Gennem yogafilosofi reflekterer vi over menneskets sind, vores væren i verden, og et af yogaens nøglebegreber dukha (den eksistentielle utilfredshed) for at opnå en forståelse af yogaens løfte om indsigt.

Yoga henvender sig både til dig, der er ny i yogaens verden og til dig, der allerede har stiftet bekendtskab med yoga, men ønsker mere fordybelse.

Yoga er for alle, der har lyst til at bevæge kroppen og har den mindste nysgerrighed – uanset om du ser yoga som en bevægelses- og træningsform eller har en filosofisk tilgang til yoga.

Yoga er først og fremmest et praktisk funderet fag, hvor vi skal praktisere yoga og derigennem opnå en bedre kropsforståelse og ro i sindet. Vi skal arbejde i grupper og hjælpe hinanden med korrekt alignment og teknik. Vi skal læse tekster om yogafilosofien og ud fra disse nedskrive tanker og reflektere i fællesskab.

Underviser

Stina Strange Thue