Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Brug et år og dygtiggør dig på Roskilde Festival Højskole

22.03.2022

Overvejer du en fremtid med musik, kulturledelse, eventproduktion, kunst eller design? Så har du muligheden for at dygtiggøre dig gennem et helt år på Roskilde Festival Højskole med start i august. Vores fagpalet spænder bredt og du kan komme hele vejen rundt om de fagligheder, der skaber store begivenheder som Roskilde Festival. 

Som ung i dag har man næsten lidt for mange valgmuligheder og ofte en følelse af at skulle præstere for at komme nogen vegne med sine drømme. På højskole er det anderledes, fordi vi ikke skal bedømme eleverne i løbet af deres ophold. Vi lever i et dannelsesmiljø, hvor karakterer og bedømmelser ikke er tilstede, så eleverne her kan bruge al deres energi på at forsøge sig frem bakket op af en tryg og nærværende lærerflok. 

Hvorfor skal jeg vælge et helt år på højskole?
På Roskilde Festival Højskole har vi det netværk og den fagpalette, der kan give dig et skub videre i kulturbranchen. Det er en verden, som ellers ikke er nemt tilgængelig – men her klæder vi dig både fagligt og socialt på til at arbejde med alt fra musik til ledelse, kunst og design. Det kræver nogle gange tid at finde sin vej og derfor anbefaler vi et årskursus, hvor man som elev får mulighed for at prøve og sammensætte flere af vores fagligheder. 

På Roskilde Festival er der ingenting, der kunne lade sig gøre, hvis man ikke både har syn for hands on opbygning og design af områder samtidig med, at der skal bookes tidssvarende musik og kunstindhold til plakaten hvert år. Den kompleksitet tager vi meget alvorlig, når vi hvert semester udbyder forskellige fag, der kan guide dig til en fremtid med kulturarbejde. 

Er du i tvivl om fagvalg?
Så skal du ikke bekymre dig mere. På Roskilde Festival Højskole vælger man kun fag for en periode ad gangen, så der er stor fleksibilitet til at skifte mening undervejs i dit ophold, hvis du bliver optaget af noget nyt. Vi tror meget på at lysten driver værket og derfor kan man også roligt starte med det trygge valg, hvis man f.eks. er god til musik og så undervejs kaste sig ud i faglige eksperimenter som design eller måske keramik? 

Mangler du stadig noget information for at træffe en beslutning, kan man læse om alle fag lige her. Ellers er vores telefon som regel altid tilgængelig på tlf. +45 3132 5321 og ellers kan du altid skrive til info@rofh.dk

Eleverne på valgfaget Tryk i fuld gang.