Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Alsidig kommunikations­praktikant søges

Vil du være med til at kommunikere Roskilde Festival Højskole?

Roskilde Festival Højskole søger praktikant i kommunikation og marketing 1. halvår af 2018 med start i januar.

Roskilde Festival Højskole er en ny højskole, der bygger på idealerne bag Roskilde Festival. Vi har fokus på musik, kunst, maker, ledelse, journalistik og aktivisme. Skolen står klar til at modtage første hold elever i januar 2019. Vi er lige nu i fuld gang med at bygge højskolen og med at sprede budskabet. Vil du være med?

Du skal være med til at eksekvere den planlagte strategi og justere den efter målgruppens præferencer og højskolens vision og mission. Din opgave vil blive defineret i samarbejde med forstanderen og højskolens kommunikationsmedarbejder.

Din profil

 • Du er i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation (evt. visuel kommunikation), markedsføring, event management eller virksomhedsstudier.
 • Du har en passion og øje for, hvad der engagerer en målgruppe i aktiviteter, events og på sociale medier.
 • Du arbejder selvstændigt og er velstruktureret, og du har gode samarbejdsevner i små teams.
 • Du har helst kendskab til Roskilde Festival som gæst eller frivillig, og du har gerne kendskab til højskoleområdet som tidligere højskoleelev.

Opgaven

 • Deltagelse i udvikling og afvikling af strategi og handlingsplan for markedsføring af RoFH på sociale medier, med fokus på visuelle produktioner.
 • Deltagelse i planlægning af og ansvar for afvikling af tour på ungdomsuddannelser (Du skal i den forbindelse kunne tage to uger ud af kalenderen) og aktiviteter på Roskilde Festival 2018.
 • Assistance til højskolens kommunikations- og marketingsansvarlige medarbejder.
 • Ad hoc opgaver i forbindelse med udviklingen af øvrige kommunikationstiltag.

Vi tilbyder dig

 • Løn i forbindelse med to ugers tour på ungdomsuddannelser.
 • Faglig sparring omkring opgavernes formål og retning.
 • Inddragelse i opstarten af en ambitiøs højskole.
 • Muligheden for at udvikle dig fagligt med afsæt i praksis.
 • En kreativ, sjov og dynamisk arbejdsplads med nærværende og engagerede kollegaer.

Praktikforløbet er, bortset fra to uger, ulønnet, men du får masser af fagligt relevante opgaver, som kan meritoverføres til et eller flere fag på dit studie, samt transportrefusion og frokostordning.

Praktikperioden afsluttes med afviklingen af aktiviteter på Roskilde Festival (7. juli 2018). Vi forestiller os en praktikperiode på 6 måneder med en ugentlig arbejdstid mellem 30 og 37 timer, men en kortere periode er muligt for den rette.

Projektet har hjemsted hos Roskilde Kultur Service, Havsteensvej 11, 4000 Roskilde. Stedet huser til dagligt det sekretariat, der planlægger, udvikler og gennemfører Roskilde Festival.

Sådan søger du

Send en ansøgning på højst en side samt et CV til aske.erbs@rofh.dk, hvor du fortæller hvorfor du skal være vores kommende kommunikationspraktikant.

Samtaler og ansættelse foregår løbende, så vi opfordrer til, at du søger hurtigst muligt. Har du spørgsmål i forvejen, skal du være velkommen til at kontakte Aske Erbs på aske.erbs@rofh.dk / +45 2635 3531 for mere information om højskolen eller praktikken.