Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig

Kirsten Ida Enemark

Kirsten Ida Enemark er elevadministrations- og kommunikationsmedarbejder på højskolen. Hun tager sig af elevadministration og udvikler højskolens identitet gennem forskellige kommunikationsopgaver. Hun kommer fra mediebranchen, hvor hun særligt har arbejdet med formidling af debatstof på både DR2 og Altinget.

Kirsten Ida er kandidat i Dansk med speciale i medier og kommunikation fra Københavns Universitet. Hun har desuden både gået på rytmisk og klassisk MGK med violin som hovedinstrument og blev forelsket i højskolen på Krogerup Højskole. Ved siden af højskolen underviser hun i reformer- og heat it up-træning i København. Det nyder eleverne godt af i faget Power Fit, hvor Kirsten Ida underviser i crossfitinspireret træning i og omkring Musicon.

Når hun ikke lige er på diverse festivaller, bruger hun sommeren på ringridning i den sønderjyske hjemstavn. Hun udtaler:

”Både festivalen og højskolen er verdener som danner ramme for en helt særlig kultur, hvor mennesket har de allerbedste vilkår for samarbejde, nyskabelse og fællesskab med plads til den enkeltes styrke. Højskolebevægelsen er altså mit helt store hjertebarn, fordi den skaber unikt rum for fællesskab og udvikling af projekter og mennesker”.