Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Design

På Roskilde Festival Højskole

Drømmer du om en fremtid, hvor du bruger både hænder og hoved? En fremtid, hvor du arbejder med kreative håndværksprojekter og er med til at skabe nye bæredygtige løsninger på omgivelsernes udfordringer og behov?

På Roskilde Festival Højskoles designfag er din hverdag fyldt med godt håndværk og kreative projekter. I vores værksteder og hackerspace kan du fordybe dig i arbejdet med forskellige materialer og særligt træ og genbrugsmaterialer.

På Roskilde Festival Højskole får du din helt egen legeplads, hvor du kan undersøge, udvikle og teste dine idéer – for til sidst at vække dem til live i et konkret møbel eller produkt.

Du kommer til at udvikle dine evner sammen med andre, samtidigt med at du får inspiration og inputs til, hvilken retning du vil bevæge dig i fremtiden.

Flere fag indenfor design på Roskilde Festival Højskole

Udover hovedfagene Møbeldesign, ProduktdesignTræhåndværk og Midlertidig arkitektur har du mulighed for at vælge blandt andet lifehack, tryk, naturkritik, iværksætteri og visuelle medier som side- og valgfag.

Læs mere om design på Roskilde Festival Højskole under videoen

Form dit design i Værkstedet

Designfagene har hjemme dels i skolens værksted og dels i vores designlokale.

Lokalerne udgør i alt ca. 200 kvadratmeter, og er forbundet med et ’shared space’, der kan åbnes op til skolens bagområde med mulighed for at arbejde udendørs når vejret tillader det. Værkstedet ligger i stueplan, og den samlede værkstedsfacilitet udgør en legeplads for skabende sjæle og er udstyret med både klassisk og moderne værktøj både i form af håndværktøj, maskiner, fræser og 3D-printer.

Et urbant værksted

Udover højskolens egne faciliteter så er vi naboer til kunstværkstedet Smedjen, Orange Makers i Hal 6/7, teknisk skole og BOMI, der råder over flere spændende værkstedsfaciliteter. De mange kreative og værkstedsorienterede aktører i tæt tilknytning til højskolen giver faget mulighed for eksperimenterende samarbejder og brug af udstyr vi ikke selv råder over.

Besøg os

Vi vil meget gerne invitere på rundvisning og vise dig landets eneste håndværkshøjskole, hvor vi sammen med Roskilde Festival får de bedste rammer for at skabe noget nyt.

Ring til os på +45 3132 5321 eller book en rundvisning her.

Få tilsendt vores materiale om design og Roskilde Festival Højskole

Klik her og bestil vores materiale og se dine muligheder for et højskoleophold med de bedste fag, de vildeste oplevelser og nye fællesskaber, tæt på festivalpladsen og tæt på København.