Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig

Design

Drømmer du om en fremtid, hvor du bruger både hænder og hoved? En fremtid, hvor du arbejder med kreative håndværksprojekter og er med til at skabe nye bæredygtige løsninger på omgivelsernes udfordringer og behov?

På Roskilde Festival Højskoles designfag er din hverdag fyldt med godt håndværk og kreative projekter. I vores værksteder og hackerspace kan du fordybe dig i arbejdet med forskellige materialer og særligt træ og genbrugsmaterialer.

På Roskilde Festival Højskole får du din helt egen legeplads, hvor du kan undersøge, udvikle og teste dine idéer – for til sidst at vække dem til live i et konkret møbel eller produkt.

Du kommer til at udvikle dine evner sammen med andre, samtidigt med at du får inspiration og inputs til, hvilken retning du vil bevæge dig i fremtiden.

Designfagene

Udover hovedfagene Møbeldesign, Træhåndværk og Midlertidig arkitektur har du mulighed for at vælge keramik, robotteknologi, lifehack, tryk og grafisk design som side- og valgfag.

Besøg os

Vi vil meget gerne invitere på rundvisning og vise dig landets eneste håndværkshøjskole, hvor vi sammen med Roskilde Festival får de bedste rammer for at skabe noget nyt. Vi betaler transporten. Ring til os på +45 3132 5321 eller book en rundvisning her.

Få tilsendt vores materiale

Klik her og bestil vores materiale og se dine muligheder for et højskoleophold med de bedste fag, de vildeste oplevelser og nye fællesskaber, tæt på festivalpladsen og tæt på København.