Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Midlertidigarkitektur

Funktion, rum og fællesskab

I Midlertidig arkitektur får du også mulighed for at bygge stort og lave samlende konstruktioner og kunstneriske værker, der kan indgå i f.eks. Roskilde Festival.

Men vi starter med at etablere os sammen i værkstedet, hvor vi arbejder med forskellige materialer, genbrugstræ og designprodukter, der trænger til en kærlig hånd. Vi vækker gammelt træ til live og skaber nyt af gamle døre, gulvbrædder og møbler. 

Faget giver dig indblik i grundlæggende håndværksmæssige discipliner, alskens værktøj og forskellige byggematerialer.

Designprocessen kan starte på papiret, prøves af i prototyper og tegnes op vores computere, hvor vi også har mulighed for at lasercutte og 3D-printe.

Udover de individuelle opgaver i forløbet, så laver vi også projekter "ud af huset". Her et elevarbejde og undersøgelser udstilles på Dansk Arkitektur Center på udstilling om bæredygtigt design og arkitektur.

Vi laver et tværfagligt design projekt på Roskilde Festival, og så kan du forvente at blive en del af et byrumsdesignprojekt på festivalen.

Besøg os

Vi vil meget gerne invitere på rundvisning og vise dig landets eneste håndværkshøjskole, hvor vi sammen med Roskilde Festival får de bedste rammer for at skabe noget nyt. Vi betaler transporten. Ring til os på +45 3132 5321 eller book en rundvisning her.

Få tilsendt vores materiale

Klik her og bestil vores materiale og se dine muligheder for et højskoleophold med de bedste fag, de vildeste oplevelser og nye fællesskaber, tæt på festivalpladsen og tæt på København.