Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Møbel­design

Design, håndværk og remake

I forløbet Møbeldesign gælder mesterlæreprincippet. Her lærer du, mens du tegner, konstruerer, bygger og eksperimenterer. Hvis du overvejer en fremtid som f.eks. møbelsnedker, designer eller arkitekt – eller bare gerne vil lære at skabe møbler til dit eget hjem – får du i dette forløb redskaberne og selvtilliden til at gøre det.

En meget lærerig og sjov proces i faget er at redesigne et møbel. Sætte sig ind i den oprindelige designes tanker og intentioner og skabe noget nyt ud fra det - men også se det hvordan et gammel produkt pludselig kan lyse op efter processen. Her er dele af en slidt Børge Mogensen stol redesignet til en smuk bordlampe.

Vi arbejder også med møbeldesign et større formater når vi samarbejder med Roskilde Festival om festivalbyrumsdesign eller som her hvor vi tager fat i genbrugsbeton med Musiconconcrete og designer siddemøbler og andre funktioner til bydelen.

Besøg os

Vi vil meget gerne invitere på rundvisning og vise dig landets eneste håndværkshøjskole, hvor vi sammen med Roskilde Festival får de bedste rammer for at skabe noget nyt. Vi betaler transporten. Ring til os på +45 3132 5321 eller book en rundvisning her.

Få tilsendt vores materiale

Klik her og bestil vores materiale og se dine muligheder for et højskoleophold med de bedste fag, de vildeste oplevelser og nye fællesskaber, tæt på festivalpladsen og tæt på København.