Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Friluftsliv


Hvad er Friluftsliv på Roskilde Festival Højskole?

“Friluftsliv er det rike liv med enkle midler”
– Arne Næss, norsk naturfilosof og miljøforkæmper.

For at kunne passe på noget, skal vi holde af det og kende det. Derfor er en helt grundlæggende ting i vores klima- og bæredygtighedsarbejde at vi skal genlære at være og leve i og med naturen. Naturen er der hele tiden – og vi mennesker er natur, men mange af os er kommet lidt langt væk fra den. Naturen støtter os og gør os sundere – både fysisk og psykisk. Vi skal i

I Friluftsliv skal vi være i naturen og sanse naturen. Vi skal på sanketur og badetur. Vi skal lave bål og snitte. Vi skal stå på SUP-boards og måske ro i kajak? Vi skal læse og skrive om naturen, men allermest være i den og mærke hvad den gør ved os. Vi skal have pulsen op med naturtræning og pulsen ned med naturfordybelse. Friluftsliv er både for dig der vil lære vores danske natur bedre at kende, men også for dig der gerne vil have mere frisk luft og bevægelse ind i hverdagen.

Kom og hør mere

Har du spørgsmål til faget Friluftsliv på højskolen, kan du altid sende os en mail på kontakt@rofh.dkVi giver også meget gerne en rundvisning, hvor du kan se højskolen og høre mere om natursyn, street safari og åndehuller samt vores andre fag.