Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Hans Christian Nielsen er ny forstander på Roskilde Festival Højskole

Hans Christian Nielsen – eller HC i folkemunde – er blevet ansat som ny forstander for Roskilde Festival Højskole pr. 1. januar 2020. HC kommer dermed til at stå i spidsen for en ny og unik højskole, der har vist sin levedygtighed på sit 1 års fødselsdag med fulde huse og venteliste til forårsholdet af elever i 2020.

”Vi er meget glade for i bestyrelsen, at HC har sagt ja til at blive den nye forstander for RoFH. HC er en meget erfaren leder fra Roskilde Festival, han kender RoFH godt lige fra udvikling og etablering af højskolen, og han har også en baggrund som højskolelærer på Skælskør Folkehøjskole. HC hviler solidt på RoFHs værdier, som er præget af det frivillige engagement, det humanitære fokus og den skaberkraft, der hvert år udgør begivenheden og fællesskabet Roskilde Festival”, udtaler Christine Antorini, fmd for Roskilde Festival Højskole.

Roskilde Festival Højskole er en ny almen højskole placeret i et kreativt bymiljø. Den bygger på det bedste fra den danske højskoletradition og kombinerer det med Roskilde Festivals erfaringer inden for frivillighed, aktivisme, kulturproduktion, projektledelse og socialt engagement.

”Roskilde Festival Højskole er omtrent verdens bedste idé, og jeg vil sammen med medarbejderne kaste hele mit virke på højskolen ind i at give unge mennesker mod, viden og værktøjer til at realisere deres drømme og præge deres generations fælles fremtid. Ungdommen har mere end nogensinde behov for det helt unikke lærings- og dannelsesrum som Roskilde Festival Højskole udgør”, udtaler Hans Christian Nielsen.

Bestyrelsen glæder sig til at byde velkommen til HC og i fællesskab videreudvikle Roskilde Festival Højskole sammen.

Nærmere oplysninger:
Christine Antorini, fmd. RoFH, tlf. 41 72 79 12
Hans Christian Nielsen, kommende forstander RoFH, tlf. 29 37 37 04

Bio

Hans Christian Nielsen er 49 år og bor i Roskilde med hans to børn Freja og August. Han har arbejdet for Roskilde Festival-gruppen i 6 år, som HR-Chef og divisionschef for Organiation og kultur divisionen.

HC, som han også kaldes, har en kandidatgrad i statskundskab og har arbejdet med HR, ledelse og kommunikation igennem hele sit arbejdsliv.

HC har også en fortid som elev og højskolelærer på Skælskør Folkehøjskole. HC flytter ind på Roskilde Festival Højskole så hurtigt som muligt.