Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Camilla Stampe

Bliv klogere på mediernes rolle som vagthund i det danske demokrati, når Camilla Stampe inviterer os til RoFH Talk om afsløringer af løgne og politisk spin.

Camilla Stampe er vært på DR-programmet Detektor, der faktatjekker udtalelser fra politikere, virksomheder og andre i den offentlige debat. Camilla fortæller om arbejdet med at finde historier, researche og lave kritiske interviews. Hun har eksempler med på Detektor-historier, der har sat dagsorden og giver et indblik i arbejdet med at gennemskue løgne og politisk spin.

Camilla Stampe er 34 år og har tidligere været redaktør for Clement Kjersgaard, debatredaktør på Politiken og journalist på Information.

Tid: 11. november 2020 kl. 19.00
Sted: Basgangen 20, 4000 Roskilde

Ingen billetter

Grundet coronavirus beskytter vi vores elever så meget som muligt mod smitte og dermed også mod en potentiel nedlukning midlertidig nedlukning af skolen. Derfor kan vi ikke sælge billetter til RoFH Talks i øjeblikket. Vi glæder os til igen at kunne invitere indenfor til spændende talks, koncerter og performances på Roskilde Festival Højskole.