Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

DOX:DIREKTE | iHuman + direkte interview med Edward Snowden om kunstig intelligens (AI) [AFLYST]

Se den ultimative film om kunstig intelligens, der gør os klogere og stiller nye kritiske spørgsmål til hvilken fremtid, vi vil leve i. Visningen er en del af DOX:DIREKTE, hvor filmen og den efterfølgende debat transmitteres live fra Bremen Teater, herunder med Edward Snowdon i direkte Skype-interview. 

En af de helt store game-changers i vores tid er kunstig intelligens (AI). En teknologi, der ifølge tech-optimister kan forbedre verdenssamfundet, finde løsninger på hungersnød og dæmme op for klimaforandringer. Men som i de forkerte hænder kan lede til et overvågningssamfund af hidtil usete proportioner, hvor Georg Orwells ‘1984’ ikke længere er science fiction. I ‘iHuman’ møder vi en række indflydelsesrige eksperter, fra ‘the father of AI’, Jürgen Schmidhuber, til kritisk indstillede stemmer som menneskerettighedsadvokat Philip Alston, der giver os et indblik i den fremtid vi med hastige skridt går i møde.

Efterfølgende kan du opleve Edward Snowden på en direkte forbindelse fra hans eksil i Rusland, når han taler med DR’s viden- og tech-korrespondent Henrik Moltke efter Danmarkspremieren på dokumentarfilmen ‘iHuman’. Efter samtalen med Snowden udvider vi panelet med instruktør Tonje Hessen Schei, Snowdens advokat Ben Wizner (ACLU) og professor og ekspert i kunstig intelligens v. IDA og ANE, Thomas Bolander (DTU).

Tid: 23. marts 2020 kl. 18.30
Sted: Basgangen 20, 4000 Roskilde

Køb billet