Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

Ganger

Musikken på Roskilde Bibliotek (Lydspor) og Roskilde Festival Højskole (RoFH) byder sommeren over på koncerter med to spændende upcoming navne, der skulle have haft deres festival-debut på årets Roskilde Festival. Forud for koncerten vil der være en talk med bandet. Velkommen til Lydspor x RoFH Talk!

Koncerterne er gratis og der er begrænsede pladser (tilmelding nederst).

Onsdag d. 22. juli kl. 19-20.30: JOYCE i bibliotekshaven
Onsdag d. 5. august kl. 19-20.30: GANGER på Roskilde Festival Højskole

Ganger udgav i efteråret 2019 deres debut-album MØRK, hvilket blev modtaget meget positivt af et samlet anmelderkorps.

Albummet er første del af den planlagte Mørktropisk- trilogi, hvor andet album TRO er sat til udgivelse i slutningen af 2020, og den afsluttende PISK udkommer i 2021.

Singlen Olympisk har været en af de mest spillede dansksprogede sange på P6 Beat i 2019 og i efteråret blev Olympisk sat i rotation på P3, hvor den efter nogle måneder endte som Ugens Uundgåelige. Bandet spillede i oktober en nedbarberet version af 3. singlen ByeBye på DR2 i kulturflagskibs-programmet K2.

Bandet blev portrætteret af Information i november med et dybdegående interview med overskriften “Jeg står og synger om min far, der har drukket sig ihjel, mens jeg vrikker med røven”. Publikum kan derfor forvente sig en dansabel og eksperimenterende pop-koncert, med et af Danmarks mest lovende og ambitiøse bands.
Før koncerten vil der være en talk med bandet om den danske upcoming scene og deres egne musikalske favoritter særligt udvalgt fra Roskilde Bibliotekets egen vinylsamling.

Tid: 5. august 2020, kl. 19:00, kom i god tid.
Sted: Orange Foredragssal, Roskilde Festival Højskole.
Gratis entré, men med begrænsede (sidde)pladser. Reserver din billet her nedenfor.

Tilmelding til koncert og talk med Ganger på RoFH