Ring mig opFå en rundvisningBestil brochureTilmeld dig langt kursusTilmeld dig korte kurser

GRASP x RoFH Pop-up event: Permakultur | Hvordan gror man håb i sine nære omgivelser og fællesskaber?

GRASP og Roskilde Festival inviterer til en aften på Roskilde Festival Højskole om permakultur og fællesskabet den gror. Med en kunstner, en aktivistisk NGO og en flok højskoleelever vil vi undersøge nye tilgange til bæredygtig kultivering af jorden i vores nære omgivelser – haver og grønne områder tæt på os. 

Tid: 22. maj, kl. 19.00 – 21.00
Sted: Roskilde Festival Højskole

Arrangementet er gratis, alle er velkomne. Tilmelding nedenfor.

Hvad er permakultur og hvordan kan vi bidrage til at nære bæredygtige vaner og gro håb i en ikke så utopisk fremtid? Måske er det nemmere end vi tror?

I legende og omsorgsfuld dialog, inviterer vi til at tage del i en ceremoniel aften der tager udgangspunkt i permakultur, regenerativt landbrug og have-aktivisme. Aftenen vil starte på højskolen hvor rummet vil blive beriget af et landskabs-lydbad af NGO’en FLOR. Herefter vil kunstner Skye Jin guide os når vi går udenfor og møder skovens historier og stemmer og forbinder os til det regenerative og symbiotiske potentiale naturen indeholder. I stedet for et klassisk panel-publikum setup, vil Skye Jin invitere deltagerne til at engagere sig i en kollektiv flette-proces for at afslutte aftenen med at reflektere over hvad vi har oplevet og hvordan vi kan tage det med os videre i vores liv og drømme.

Skye Jin bor i Roskilde og er kunstner MFA fra Det Kongelige Akademi og certificeret permakultur-designer. Hun arbejder med permakultur i et aktivistisk og kunstnerisk formsprog for at understøtte bæredygtigt landbrug igennem regenerative strategier. “If you don´t design your own life, somebody else will do it for you”.

FLOR er en ungdomsbevægelse og en del af Danmarks Naturfredningsforening. De arbejder for mere biodiversitet og vild natur og arrangerer aktiviteter i den danske natur. FLOR er en del af FLOKKR Lab, et program arrangeret af Roskilde Festival Gruppen, som understøtter unge NGO’er til at udvikle inspirerende programindhold via engagerende, kreative og kunstneriske virkemidler.

Aftenen er udviklet af kunstner Skye Jin, forsker fra RUC Kristine Samson, arkitekt og kunstner Marcella Arruda og GRASP vidensfestival og konference.

JORD er også temaet for Food Is Now-området på Roskilde Festival 2024. Hold øje med programmet på www.roskilde-festival.dk.

Tilmelding